joi, 9 iunie 2011

Domnul merge înaintea ta

Judecătorii 4:14 - Atunci Debora a zis lui Barac: "Scoală-te, căci iată ziua când dă Domnul pe Sisera în mâinile tale. Într-adevăr, Domnul merge înaintea ta." Şi Barac s-a repezit de pe muntele Tabor, cu zecemii de oameni după el.

                                     Ceea ce vrea Domnul este întotdeauna cel mai important, şi ceea ce vrea Domnul se întâmplă întotdeauna. Ferice de omul care ştie ce vrea Domnul, şi îşi armonizează dorinţele lui cu cele ale lui Dumnezeu. Pentru orice om Domnul merge înaintea ta trebuie să însemne  faptul de a merge şi el în întâmpinarea Domnului. Dumnezeu şi om pe acelaşi drum înseamnă întotdeauna că omul se îndreaptă spre Dumnezeu. Acel Dumnezeu care merge înaintea lui, dar el, omul, trebuie să fie oricând gata să-L întâmpine pe Dumnezeu. Merge înaintea omului Dumnezeu, a omului gata oricând să meargă în întâmpinarea Lui. Aşa cum îl întâmpină Dumnezeu pe om trebuie să-L întâmpine omul pe Dumnezeu. Este un lucru atât de evident încât unii prezicători îl pot prezice cu precizie.

2 comentarii:

  1. "Domnul merge înaintea ta!" Este un bell'invito să nu se teamă, este important să ştiţi înainte de noi în orice moment, stie exact ce va fi calea de vieţile noastre şi nu ne lasă în pace, dar, de asemenea, deschide calea noi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Grazie Rita!!! E bello e vero quello che dici tu. Possiam essere tranquili nel sapere che il Signore e con noi.
    Un buon weekend ti auguro, e Buone Feste !!!

    RăspundețiȘtergere