miercuri, 8 septembrie 2010

Si cel ce a vazut a marturisit

Ioan 19:35 - Si cel ce a vazut a marturisit, si adevarata este marturia lui; si el stie ca spune adevarul, pentru ca si voi sa credeti.

                                                     Faptul acesta, moartea lui Isus Cristos, invierea Lui si inaltarea Lui, ca si faptul ca El acum sta la dreapta lui Yahveh, ca si faptul ca El se va intoarce aici ca sa judece viii si mortii, domnia Lui fiind fara sfarsit, sunt toate adeverite de cei ce cred in Yahveh Dumnezeu, in Fiul Lui si Mantuitorul nostru Isus Cristos, si in Duhul Sfant, Har divin venit spre noi, cei care credem. Marturia noastra este adevarata, noi stim ca spunem adevarul pentru ca toti sa creada. Aceste lucruri s-au intamplat, si vor mai fi altele care se vor intampla ca sa intareasca Scripturile, deci sa ne intareasca credinta. Dar mai ales, ca sa adevereasca iubirea Creatorului, dar si dorinta Lui mare, izvorata din aceasta mare iubire, de a ne vedea pe toti mantuiti, deci spalati prin credinta. Toti pentru toti, prin credinta! Toti intr-o iubire de Dumnezeu care sa ne faca mandri ca meritam o astfel de mantuire, venita de la un astfel de Dumnezeu: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Spiritul Sfant.

                                                                   (Am folosit traducerea lui B. Anania)

3 comentarii:

  1. Da!! Ce-mi place cum ai scris postarea!!!!
    Deci as vrea sa aleg vreun paragraf mai profund, dar totul este profund!!!
    Asa este!
    Dumnezeu ne iubeste si vreasa fim ai Lui!
    Ne iubeste cu gelozie!! De aceea ne-a dat si ne ofera fara nici un pret mantuirea Lui!
    Niciodata nu vom putea sa platim ceea ce El ne ofera!!!

    "Toti intr-o iubire de Dumnezeu care sa ne faca mandri ca meritam o astfel de mantuire, venita de la un astfel de Dumnezeu: Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Spiritul Sfant."....
    Asta trebuie sa facem noi, sa scultam de El si apoi sa fim mandri ca El ne iubeste, dar nu o mandrie pamanteasca, aceea de fala, si de iubire si dorinta de a fi cu El acolo sus!!
    Tu astepti acest lucru?
    Sunt sigura ca da!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca ma gandesc cu mare incantare ca as putea fi acolo, sus, aproape de Dumnezeu. Dar, oare, de ce si cu teama? Teama de mine, bineinteles, ca de Dumnezeu nu am a ma teme.
    Iti multumesc pt. comentariu, Iulia, si te mai astept, aici.
    FII BINECUVANTATA!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, noi trebuie sa-l iubim, nu sa ne temem de El...dar cu toate ca, uneori, tot ne temem...firea pamanteasca...

    Fii binecuvantat!!

    RăspundețiȘtergere